Individuele lessen Frans, in-company-trainingen, groepscursussen, het kan allemaal bij Formilangue. Franse les is bij Formilangue altijd op maat. De groepen zijn klein, nooit meer dan 6 personen. Kies hieronder uw lesdoel en geef u op voor een Franse (zakelijke) taaltraining op maat. Een groepscursus is vaak net iets goedkoper dan een individuele Franse les. Zo haalt u gelijk uw voordeel.

Formilangue verzorgt o.a. deze cursussen Frans:

Cursus Zakelijk Frans Op Maat

P1020489Formilangue is gespecialiseerd in zakelijke taaltrainingen op maat, in overleg met bedrijf en medewerker(s). Individueel of als zakelijke groepscursus. Welk beroep u ook heeft, Formilangue heeft altijd lesmateriaal voor elk niveau. Op die manier kunnen (directie)secretareses, sales medewerkers, account managers, financieel directeuren, management assistenten, customer service medewerkers en nog vele anderen hun niveau van het Frans aanzienlijk verbeteren.

Wilt u leren spreken, dan oefenen we met rollenspellen. Wilt u Frans leren schrijven, dan is grammatica belangrijk. Neem ook uw brieven/mails mee zodat we er samen iets echt Frans van kunnen maken. U leert dus het Frans dat u nodig heeft op uw werk: praktisch en doelgericht. MAATWERK dus. Thuis oefent u o.a. met (interactieve) online oefeningen.

Onderwerpen die behandeld kunnen worden: telefoneren, afspraken maken, van offerte tot levering, productinformatie geven, bestellingen plaatsen, beurzen voorbereiden en transport begeleiden. Staat uw onderwerp er niet bij, informeer naar de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen? Klik hier.

Cursus Frans: Recreatief, beginners  en gevorderden

dreamstimesmall_21205102
Deze cursussen zijn ideaal als u het Frans voor uw plezier wilt leren, voor op vakantie, als u een huis in Frankrijk hebt of wilt emigreren naar Frankrijk. Iedereen die minimaal 3 jaar Frans gehad heeft, kan meedoen met de cursus voor gevorderden. U spreekt al een beetje Frans en u kunt ook al redelijk wat verstaan. In de les wordt veel Frans gesproken. Dat betekent automatisch dat u ook veel Frans luistert. Er wordt minder aan schrijven en grammatica gedaan. Heeft u nog nooit Frans gehad, meldt u dan aan bij de beginners.

Lesmateriaal

Als lesmateriaal gebruiken we voor de beginners korte stripverhalen, waarbij de basis van het Frans aan de orde komt. Vanaf de eerste les spreekt Frans. U vertelt het verhaal met behulp van de basiswoorden van de Franse taal. Voor de gevorderden gebruiken we Expression Orale Niveau 2 en lesmateriaal van TV5.  Zowel beginners als gevorderden oefenen thuis met Frans luisteren, Frans schrijven en Frans lezen, o.a. met (interactieve) online oefeningen.  Want door Frans te doen, leert u Frans.

Heeft u nog vragen? Klik hier.

Frans leren in Frankrijk zelf

bijles frans, examentraining frans
Op een mooie locatie die Formilangue voor u heeft uitgezocht in een accommodatie naar uw keuze. Een week lang ondergedompeld worden in de Franse taal. ’s Morgens drie uur les, vijf dagen lang. U krijgt les van onze eigen Nederlandstalige docenten. ’s Middags kunt u van de omgeving genieten, vakantie vieren en natuurlijk het Frans gelijk in praktijk brengen.

Er is veel aandacht voor het spreken en het verstaan van de Franse taal. Voor de beginners vooral praktisch en er zal geoefend worden met rollenspellen. Voor de gevorderden conversatieles. We gebruiken stripverhalen, waarbij de docent u het verhaal vertellen met de gegeven woorden. Het bijbehorende lesmateriaal biedt genoeg mogelijkheden om te lezen, te luisteren en om zelf (online) te oefenen. Het lesmateriaal is inbegrepen.

In de zomervakantie zijn er in Montapas in de Nièvre verschillende accommodaties voor u beschikbaar. Le Bonheur de Montapas heeft een chambre d’hôtes, plaatsen voor campers, de mogelijkheid om o.a. het diner te nuttigen en in de omgeving is o.a. een gîte te reserveren. Stuur een mail om in te schrijven

 

Heeft u nog vragen? Klik hier.

Uw eigen (zakelijke) (groeps)cursus

Staat uw cursus er toch niet bij? Neem dan contact op of gebruik het onderstaande inschrijfformulier. Wij kunnen altijd een cursus op maat aanbieden.

Direct inschrijven

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Selecteer de gewenste cursus

Eventuele opmerking(en)