Individuele lessen Frans, in-company-trainingen, groepscursussen, het kan allemaal bij Formilangue. Franse les is bij Formilangue altijd op maat. De groepen zijn klein, nooit meer dan 5 personen. Kies hieronder uw lesdoel en geef u op voor een Franse (zakelijke) taaltraining op maat. Een groepscursus is vaak net iets goedkoper dan een individuele Franse les. Zo haalt u gelijk uw voordeel.

Formilangue verzorgt o.a. deze cursussen Frans:

Cursus Zakelijk Frans Op Maat

P1020489Formilangue is gespecialiseerd in zakelijke taaltrainingen op maat, in overleg met bedrijf en medewerker(s). Dat kan individueel zijn of als zakelijke groepscursus. Welk beroep u ook heeft, Formilangue heeft altijd lesmateriaal voor elk niveau en kan u altijd verder helpen. Op die manier kunnen (directie)secretareses, sales medewerkers, account managers, financieel directeuren, management assistenten, customer service medewerkers en nog vele anderen een cursus Frans volgen en hun niveau van het Frans aanzienlijk verbeteren.

U leert dus het Frans dat u nodig heeft op uw werk. Wilt u leren spreken, dan oefenen we veel met rollenspellen en ook wordt er veel geluisterd naar authentiek, dus Frans, materiaal. Wilt u Frans leren schrijven, dan is het heel belangrijk dat de grammatica er goed “in zit”. Neem uw brieven/mails mee en we maken daar samen iets echt Frans van. Bij Formilangue bent u praktisch bezig, doelgericht. MAATWERK dus. Thuis oefent u o.a. met (interactieve) online oefeningen.

Onderwerpen die behandeld kunnen worden: telefoneren, afspraken maken, hotels e.d. reserveren, van offerte tot levering, productinformatie geven, bestellingen plaatsen, beurzen voorbereiden en transport begeleiden. Staat uw onderwerp er niet bij, informeer naar de mogelijkheden.

  • Prijs: hangt af van het aantal lessen, het aantal minuten en het aantal deelnemers
  • Aantal deelnemers: 1 tot 5
  • Niveau: iedereen kan bij Formilangue terecht
  • Start: per direct, in overleg
Voor informatie en aanmelden: hier.

Cursus Frans: Recreatief, beginners  en gevorderden

dreamstimesmall_21205102
Deze cursussen zijn ideaal als u het Frans voor uw plezier wilt leren, voor op vakantie, als u een huis in Frankrijk hebt of wilt emigreren naar Frankrijk. Iedereen die minimaal 3 jaar Frans gehad heeft, kan meedoen met de cursus voor gevorderden. U spreekt al een beetje Frans en u kunt ook al redelijk wat verstaan. In de les wordt veel Frans gesproken. Dat betekent automatisch dat u ook veel Frans luistert. Er wordt minder aan schrijven en grammatica gedaan. Heeft u nog nooit Frans gehad, meldt u dan aan bij de beginners.

Lesmateriaal

Als lesmateriaal gebruiken we voor de beginners korte stripverhalen, waarbij de basis van het Frans aan de orde komt. Vanaf de eerste les spreekt Frans. Voor de gevorderden maken we de belevenissen van de familie van Ferdinand mee. Ook in stripvorm. U vertelt het verhaal met behulp van de basiswoorden van de Franse taal. Er is natuurlijk ook ruimte om naar het Frans te luisteren, het Frans te schrijven en zeker om het Frans te lezen. Want door Frans te lezen leert u de Franse woordjes. Thuis gaat u aan de slag met o.a. (interactieve) online oefeningen.

Prijs: € 240,00 (incl. BTW en incl. lesmateriaal) voor 20 lessen van 75 minuten per les
Aantal deelnemers: maximaal 5
Niveau: beginners (ERK-A0 / A1)
Start: 26 oktober 2017 in Oss op donderdagavond om 19 uur
Prijs: € 240,00 (incl. BTW en incl. lesmateriaal) voor 20 lessen van 75 minuten per les
Zelf aanschaffen: Compréhension Orale
Aantal deelnemers: maximaal 5
Niveau: gevorderden (ERK-A2 / B1)
Start: we zijn begonnen, instromen mogelijk, in Oss op woensdagavond om 19 uur
Voor informatie en aanmelden: hier.

Frans voor scholieren en studenten

bijles frans, examentraining frans
Ook scholieren en studenten kunnen bij Formilangue terecht voor bijles Frans en examentraining Frans. Voor de bijles kijk ik waar de scholier/student op bijgespijkerd wilt worden en dat is waar we mee aan de slag gaan. Frans lezen, Frans spreken, Frans luisteren, Frans schrijven, Franse grammatica, Franse woordjes leren of iets heel anders. Zolang het maar met de Franse taal te maken heeft. Wat er ook bijhoort, is (t)huiswerk, zeker ook in de vorm van interactieve linkjes. Voor de examentraining heb ik een groep van 3 of 4 personen nodig om maximaal te kunnen profiteren van het samenwerken binnen de groep. En natuurlijk blijft er met zo’n kleine groep genoeg ruimte over voor persoonlijke aandacht. Het is wel fijn als jullie ongeveer hetzelfde niveau hebben.

Informeer gerust naar wat er mogelijk is.

  • Prijs bijles: € 309,00 + 21 % BTW = € 373,89 voor 10 lessen van 45 minuten.
  • Aantal deelnemers bijles: 1 (2de persoon gratis)
  • Groepsprijs examentraining 3 pers.: € 309,00 + 21 % BTW = € 373,89  voor 4 lessen van 90 minuten.
  • Aantal deelnemers examentraining: 3
  • Niveau: voor vmbo, havo, vwo, mbo, hbo en universiteit
  • Start: per direct, in overleg
Voor informatie en aanmelden: hier.

Uw eigen (zakelijke) (groeps)cursus

Staat uw cursus er toch niet bij? Neem dan contact op of gebruik het onderstaande inschrijfformulier. Wij kunnen altijd een cursus op maat aanbieden.

Direct inschrijven

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Selecteer de gewenste cursus

Eventuele opmerking(en)