Ik ben Sylvia van den Brink, oprichtster van Formilangue. Al vanaf mijn 12de helemaal idolaat van de Franse taal. Lesgeven en uw probleem met de Franstalige medemens oplossen (troubleshooter zijn), vind ik echt de twee leukste dingen om te doen. Ik studeerde Frans aan de Rijksuniversiteit Utrecht, ben beëdigd vertaler Frans en heb een 1e graads lesbevoegdheid.

Cursus Frans op elk niveau

foto cv_10Op taleninstituten gaf ik vooral Franse les aan cursisten die het Frans voor hun werk gebruiken. Op het HBO ging het om het leren van de Franse taal op het niveau van de meer gevorderde student. In het Voortgezet Onderwijs heb ik te maken met Frans voor beginners en Frans voor gevorderden. Ik ben gewend om op alle niveaus te werken, mensen de Franse taal te leren spreken, bijlessen Frans te geven en examentraining Frans te verzorgen.

 

Zakelijk en particulier

Ik geef les aan particulieren, verzorg zakelijke taalcursussen Frans, individueel en in groepen,  op locatie van Formilangue in Oss, of bij u op kantoor: een in-company taaltraining is een mogelijkheid in bijvoorbeeld Oss, Uden, Veghel, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen. Woont u verder weg, dan heb ik al heel wat goede ervaringen opgedaan met Franse lessen via Skype.

Sinds januari 2018 beschikt Formilangue over een eigen professionele lesruimte. Een rustige prikkelarme omgeving waar het fijn is om Frans te leren. Parkeren is bij ons gratis en kan voor de deur! Voor de routebeschrijving, klikt u hier.

professionele lesruimte Franse les

Lesruimte voor (zakelijke) taaltrainingen.

 

De Franse taal is mijn passie en ik vind het geweldig dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken.Sylvia van den Brink

 

Mag ik u helpen, zodat u uw doel bereikt: Frans spreken, Frans leren, Frans schrijven en Frans verstaan?

Mag ik u helpen als u er zelf niet uitkomt met Franstaligen?

Diensten

Wilt u meer weten over mijn diensten? Bekijk dan het uitgebreide dienstenaanbod met heldere tarieven.