Wilt u iets vragen aan een Franstalige klant, maar u spreekt geen Frans? Wilt u iets voor elkaar krijgen, maar lukt het niet? Botst u tegen een muur van “Frans” onbegrip op? Formilangue helpt. Doordat ik Frans spreek en naar u luister, weet ik wat u wilt en hoe ik dat voor u kan bereiken. Ik ben uw Troubleshooter, ik vind voor u de antwoorden op uw vragen, ik los uw problemen op.  Ik zoek voor u op het internet,  bel en/of mail voor u. Net zolang totdat het gewenste resultaat er is.

Waarom een beroep doen op mij?

Mijn kracht als troubleshooter ligt voornamelijk in het meedenken met u en in het aanvoelen van de Franstalige mens en zijn cultuur. Ik weet wanneer te moeten “doordouwen” en wanneer juist wat meer terughoudendheid verstandiger is. Een ander groot voordeel is, dat mijn niveau van het Frans dat van near-native is. Ik spreek, schrijf, begrijp en lees het Frans dus perfect. En tot slot: ik houd overzicht, ook in complexe situaties.

Een concreet voorbeeld.

Omdat voorbeelden vaak veel duidelijk maken, beschrijf ik een van de opdrachten die ik mocht uitvoeren voor een klant. De klant heeft een stuk grond in Frankrijk dat getaxeerd moet worden. Hij heeft daarvoor zelf contact gezocht met een makelaar. Deze reageert niet op mail. Ik bel de makelaar. Deze zegt het doorgespeeld te hebben naar een specialist op dit gebied. We spreken af dat de makelaar nog een keer de Franse collega belt. Ik bel na een week nog een keer. Makelaar is opnieuw verbaasd dat er niets gebeurd is. Klant en ik spreken af dat ik een nieuwe makelaar zoek. Ik neem contact op met een van mijn netwerkcontacten om te informeren naar de beste aanpak. Naar aanleiding daarvan bel ik de gemeente waar de grond onder valt. De gemeente raadt mij aan om op de pagesjaunes.fr te zoeken. Ik vind een aantal makelaars. De klant kiest er drie uit. Deze doen een offerte. De klant kiest. En enige tijd later komt er een taxatierapport, dat ik vertaal. Het gewenste resultaat is bereikt. Opdracht naar tevredenheid afgerond.

Wat kost dat nou, een troubleshooter?

Formilangue werkt met een starttarief en met een beloning. Het starttarief ligt vast. Ongeacht het resultaat. Maar behaal ik het door u gewenste resultaat, dan ontvang ik graag een beloning. De hoogte van de beloning wordt van tevoren met u besproken. Uiteraard leggen we samen vast bij welk resultaat de beloning wordt uitbetaald.
Vragen? Twijfelt u of Formilangue iets voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.