Een cursus Frans is er in diverse varianten. Je hebt de individuele cursus, de groepscursus, de intensieve training en de taalcursus Frans, die 1 x per week terugkomt. Bij Taleninstituut Formilangue kunt u uw zakelijke cursus op verschillende manieren aanpakken, precies hoe het bij u past.

cursus frans

Zo bent u verzekerd van resultaat. U kunt Frans leren om goed te kunnen communiceren met uw zakelijke contacten, een basiscursus Frans volgen of voor een thema kiezen, bijvoorbeeld: Frans aan de telefoon.

Bij Formilangue kunt u een Franse cursus zowel persoonlijk als online volgen, bijvoorbeeld via Skype.Bekijk het complete cursus aanbod

Een cursus Frans specifiek voor uw doelen

De aanpak van uw cursus Frans op maat volgt altijd hetzelfde stramien. Als u een zakelijke taalcursus Frans wilt volgen dan willen wij allereerst van u weten hoe uw bedrijf eruit ziet. Wat uw zakelijke motieven zijn om de Franse taal te leren en wat uw niveau is. Hiervoor vindt een niveautest plaats. De eerste stap is een intakegesprek via Skype of per telefoon.  Dit  helpt ons om uw beginniveau en specifieke doel te bepalen.

Lesprogramma op maat

Na inventarisatie van uw wensen en doelstellingen maken wij voor u een lesprogramma, dat op u is afgestemd. U heeft minimaal een keer per week 60 minuten les. Vaak krijgt u één-op-één les, maar u kunt ook deel uitmaken van een kleine groep met maximaal 6 personen. Neem voor een lesprogramma op maat contact met ons op.

Doelen voor een cursus Frans kunnen zijn:

  • Franse spreekvaardigheid verhogen voor uw werk
  • Leren schrijven van een zakelijke brief of offerte
  • Frans beter verstaan
  • Handige Franse zinnen om een zakelijke afspraak te maken

Certificaat na afloop

Na afloop van de cursus Frans krijgt u uiteraard een certificaat waarop de lesduur en de inhoud zijn vermeld. Zo heeft u voor uw carrièremogelijkheden binnen uw bedrijf en voor eventuele sollicitaties op de zakelijke internationale markt een bewijs van deelname. Indien u dit wenst, bereiden wij u voor op de DELF-examens.