Ik ben Sylvia van den Brink, oprichtster van Taleninstituut Formilangue. Al vanaf mijn 12de helemaal idolaat van de Franse taal. Franse les geven, vind ik echt superleuk om te doen. Ik hielp al veel medewerkers van bedrijven hun niveau van het Frans te verbeteren. Vooral met het leren spreken van het Frans. Ik studeerde Frans aan de Rijksuniversiteit Utrecht, ben beëdigd vertaler Frans en heb een 1e graads lesbevoegdheid.

Cursus Frans op elk niveau

foto cv_10Op andere taleninstituten gaf ik vooral Franse les aan cursisten die het Frans voor hun werk gebruiken. Op het HBO ging het om het leren van de Franse taal op het niveau van de meer gevorderde student. In het Voortgezet Onderwijs had ik te maken met Frans voor beginners en Frans voor gevorderden. Ik ben gewend om op alle niveaus te werken, mensen de Franse taal te leren spreken en examentraining Frans te verzorgen.

 

Zakelijk Frans

Ik verzorg zakelijke taalcursussen Frans. Ik geef dus Franse les aan mensen die het Frans voor hun werk willen/moeten leren. Heeft u de Franse taal nodig voor uw beroep, dan kunt u bij Formilangue terecht. Individueel en in groepen,  op locatie van Formilangue in Oss, of bij u op kantoor: een in-company taaltraining is een mogelijkheid in bijvoorbeeld Oss, Uden, Veghel, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen. Woont u verder weg, dan heb ik al heel wat goede ervaringen opgedaan met Franse lessen via Skype.

Sinds januari 2018 beschikt Taleninstituut Formilangue over een eigen professionele lesruimte. Een rustige prikkelarme omgeving waar het fijn is om Frans te leren. Parkeren is bij ons gratis en kan voor de deur! Voor de routebeschrijving, klikt u hier.

professionele lesruimte Franse les

Lesruimte voor zakelijke taaltrainingen.

 

De Franse taal is mijn passie en ik vind het geweldig dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken.Sylvia van den Brink

 

Mag ik u helpen, zodat u uw doel bereikt: Frans spreken, Frans leren, Frans schrijven en Frans verstaan?

Mag ik u helpen met het Verhuispakket voor de Franse taal? Als u gaat emigreren naar Frankrijk of er een tweede huis koopt.

Diensten

Wilt u meer weten over mijn diensten? Bekijk dan het uitgebreide dienstenaanbod met heldere tarieven.