Zakelijke individuele lessen Frans, in-company-trainingen, zakelijke groepscursussen, het kan allemaal bij  Taleninstituut Formilangue. Formilangue is gespecialiseerd in zakelijke Franse les. Voor bedrijven dus!  De groepen zijn klein, nooit meer dan 6 personen. Maak hieronder uw keuze, gebaseerd op uw niveau en uw wensen. Geef u op voor een Franse zakelijke taaltraining. Een groepscursus is goedkoper dan een individuele Franse les. Zo haalt u gelijk uw voordeel.

Taleninstituut Formilangue verzorgt o.a. deze cursussen Frans:

Cursus Zakelijk Frans Op Maat

P1020489
Formilangue is gespecialiseerd in zakelijke taaltrainingen. En als u dat wenst: op maat, in overleg met bedrijf en medewerker(s). Individueel of als zakelijke groepscursus. Welk beroep u ook heeft, Formilangue heeft altijd lesmateriaal voor elk niveau. Op die manier kunnen (directie)secretaresses, sales medewerkers, account managers, financieel directeuren, management assistenten, customer service medewerkers en nog vele anderen hun niveau van het Frans aanzienlijk verbeteren.

Wilt u leren spreken, dan oefenen we met rollenspellen. Wilt u Frans leren schrijven, dan is grammatica super belangrijk. Neem ook uw brieven/mails mee zodat we er samen iets echt Frans van kunnen maken. U leert dus het Frans dat u nodig heeft op uw werk: praktisch en doelgericht. MAATWERK dus. Thuis oefent u o.a. met (interactieve) online oefeningen.

Onderwerpen die behandeld kunnen worden: telefoneren, afspraken maken, van offerte tot levering, productinformatie geven, bestellingen plaatsen, beurzen voorbereiden en transport begeleiden. Staat uw onderwerp er niet bij, informeer naar de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen? Wilt u zich aanmelden? Klik hier.

Cursus Zakelijk Frans voor Beginners

bijles frans, examentraining frans
Deze zakelijke cursus Frans is ideaal voor u als u geen kennis van de Franse taal hebt. We beginnen bij het begin: zeggen wie je bent, waar je werkt, hoe het gaat, tellen, adresgegevens. Natuurlijk komt de belangrijkste grammatica aan bod, maar het spreken en begrijpen van het Frans is het belangrijkst.

Andere onderwerpen zijn: afspraken maken, dus: kloktijden en maanden. Dingen kunnen beschrijven. Op reis zijn voor uw werk, problemen en hun oplossing. Al heel snel leert u de werkwoorden être (zijn) en avoir (hebben). U leert hoe u een vraag kunt stellen, bezittelijke voornaamwoorden, de ontkenning, etc.

Lesmateriaal

Als lesmateriaal hebben we de keuze uit een aantal methodes:  Français.com, Pour Parler Affaires, Compréhension Orale, Interactief online lesmateriaal en Eigen ontwikkeld lesmateriaal van Formilangue. In die keuze adviseren wij u graag. Op die manier kunt u gelijk praktisch aan de slag met het leren spreken van en luisteren naar de Franse taal, het oefenen met de Franse grammatica en het schrijven van korte teksten. Ja, dit doen we allemaal gelijk vanaf het begin. U zult zien hoe snel u de Franse taal oppakt.

Heeft u nog vragen? Wilt u zich aanmelden? Klik hier.

Cursus Zakelijk Frans voor Gevorderden

leesclub voor Franse boeken
Voor deze zakelijke taaltraining Frans maakt u eerst een test. Zo weten we zeker of u het ERK-niveau A2 heeft (eindniveau vmbo-t). Ook hier komen onderwerpen als bijvoorbeeld telefoneren en een afspraak maken aan bod. Maar het verschil met de beginners is, dat u leert om te gaan met een wat ingewikkelder situatie aan de telefoon, dat u leert om een afspraak te verzetten en te annuleren. Verder komen o.a. aan bod: bedrijfsresultaten vergelijken, verkooptechnieken en een klacht indienen.

Voor wat betreft de grammatica gaan we in deze zakelijke taaltraining Frans dieper in op de verschillende werkwoordstijden: hoe druk je jezelf uit in het heden, verleden en de toekomst. Hoe gebruik je woorden als: sinds, gedurende, geleden. Leert u hoe u kunt zeggen: nooit, ook niet, nog niet, noch…noch, etc. En dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Lesmateriaal

Ook hier is er veel aandacht voor het spreken en het verstaan van de Franse taal. Praktisch met oefenboek, rollenspellen en (interactieve) oefeningen om naar het Frans te luisteren. Net als in de beginnerscursus hebben we hier de keuze uit verschillende methoden. Uiteraard gebruiken we dan het niveau voor gevorderden: Français.com,  Pour Parler Affaires, Compréhension Orale, Interactief online lesmateriaal en Eigen ontwikkeld lesmateriaal van Formilangue.

Heeft u nog vragen? Wilt u zich aanmelden? Klik hier.

Uw eigen zakelijke (groeps)cursus

Staat uw cursus er toch niet bij? Bijvoorbeeld omdat u al een ERK-niveau B2, C1 of C2 hebt. Neem dan contact op of gebruik het onderstaande inschrijfformulier. Wij kunnen altijd een cursus op maat aanbieden.

Direct inschrijven

    Uw naam

    Uw e-mail

    Uw telefoonnummer

    Selecteer de gewenste cursus

    Eventuele opmerking(en)