U wilt Frans leren?

Er zijn verschillende redenen om Frans te willen leren. Bijvoorbeeld voor uw beroep, uit interesse, of voor op vakantie. Formilangue heeft voor al uw redenen een lespakket of cursus Frans op maat. Het is ook mogelijk om vooraf een niveautest Frans af te nemen. Zo kunt u nog specifieker Franse les krijgen. Als u tien of meer lessen bij ons volgt is de niveautest gratis.

frans lerenFrans leren voor uw beroep

Als u de Franse taal kent, heeft u een grote voorsprong in de arbeidsmarkt. In veel beroepen en branches kunt u de Franse taal gebruiken, zoals in toerisme, luchtvaart en handel en industrie, maar ook op kantoor zoals in de marketing, sales en klantenservice. Steeds meer bedrijven doen zaken met Frankrijk of Franstalige landen, of vestigen zich er.

Frans leren uit interesse

Wilt u Frans leren om de Franse cultuur en tradities beter te begrijpen? Wilt u de humor in een Franse film als Les Intouchables beter begrijpen? Gaat u studeren of stage lopen in Frankrijk? Wilt u het verband zien tussen tienduizenden woorden die het Engels en het Frans gemeen hebben? Heeft u een andere reden? Wij zijn er benieuwd naar en willen u graag helpen om uw doelen te bereiken.

Frans voor op vakantie

Frans op vakantie spreken is voor de meeste Nederlanders het belangrijkste doel om Frans te leren. Frankrijk behoort nog altijd tot een van de favoriete vakantielanden van de Nederlanders. Grote kans dat het ook uw favoriete vakantiebestemming is! Naast Frankrijk zijn er ook veel andere Franstalige vakantielanden, zoals Belgie, Luxemburg, Zwitserland, Canada, en vele Afrikaanse landen.

Ook Frans leren? Bekijk ons uitgebreide aanbod producten en diensten.

Shop!