Frans leren?

Frans leren Oss heeft een nieuwe naam: Formilangue! Puisque le français est une langue formidable. Omdat het Frans een geweldige taal is. Taleninstituut Formilangue is er voor de zakelijke markt. Praktisch Frans leren, helemaal afgestemd op wat u nodig heeft voor uw werk. In uw eigen tempo.

U wilt Frans leren? Bij Formilangue (Frans Leren Oss) begint uw cursus bij alles wat u al weet. Denk maar eens aan al die Franse woorden die in onze Nederlandse taal terug te vinden zijn. En dan hebben we het vanzelfsprekend over restaurant en trottoir, maar ook over generaal en charmant. Die kennis bouwen we uit in de Franse les. Zo wordt een taalcursus of les Frans niet alleen leerzaam, maar vooral ook gezellig en praktisch. Natuurlijk gaan we Franse woorden en zinnen leren, daar ontkomt niemand aan. Gelukkig hebben we daarvoor een hoop leuke tips en trucs.

Franse les bij Formilangue / Frans Leren Oss

Praktijkgericht Frans leren, dat is waar we ons in onze Franse lessen mee bezighouden. Frans spreken en luisteren staat voorop, zodat u kunt verstaan en u verstaanbaar kunt maken. Leuke en kwalitatief goede rollenspellen bereiden u effectief voor.

 

Frans leren voor uw beroep

Als u de Franse taal kent, heeft u een grote voorsprong in de arbeidsmarkt. In veel beroepen en branches kunt u de Franse taal gebruiken, zoals in toerisme, luchtvaart, handel en industrie, maar ook op kantoor zoals in de marketing, sales en klantenservice. Steeds meer bedrijven doen zaken met Frankrijk of Franstalige landen, of vestigen zich er.

 

Taleninstituut Formilangue biedt één op één begeleiding en cursussen in kleine groepen tot 4 à 5 personen. Zo kunt u binnen de kortste keren uw doelen wat betreft de Franse taal te bereiken. Wat uw beroep ook is, u kunt altijd contact met ons opnemen om Frans te leren.

Nieuwsgierig naar ons unieke aanbod van producten en diensten? Neem dan een kijkje in de shop!

3 Comments on “Frans leren Oss”

  1. Goede dag,
    Ik spreek MULO- frans en wil graag weer redelijk vloeiend Frans leren spreken.
    Elk jaar ga ik met een paar andere mensen van onze stichting Ontmoet-Kentzou naar het franstalig sprekende deel van Kameroen. Ik zou graag mijn franse kennis uit willen breiden, zodat ik vlot een gesprek kan voeren met de mensen daar.

  2. Heel erg leuk om een taal te leren, je hebt er de rest van je leven plezier van. Ik ben als 19 jarige als au-pair naar Parijs en heb daar Frans geleerd door een taalcursus en door te praten met mijn gastfamilie. Een ervaring die ik nooit meer zal vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *