Waarom een niveautest Frans?

Wij, van Taleninstituut Formilangue, willen graag uw taalniveau van de Franse taal goed bepalen. Pas dan kunnen we voor u het juiste lesmateriaal kiezen. Ook de reden waarom u Frans wilt leren, uw doel, bepaalt de keuze en dus ons advies voor uw lesmateriaal.

niveautest fransHoe bepalen we uw niveau?

Dat doen we door middel van een intake, die uit meerdere stappen bestaat. We beginnen met een (telefoon)gesprek om te achterhalen wat uw kennis is. We vragen naar uw vooropleiding en stellen u vragen in het Frans. Zo krijgen wij al een goede indruk van uw niveau van het Frans. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur.

Aan de hand van onze inschatting van uw ERK-niveau (Europees Referentie Kader) vragen wij u om een test te maken, die bij uw specifieke leerdoel past. Onze keus is gevallen op een test van het Franse ministerie van Onderwijs. U maakt deze test zelfstandig en u geeft de resultaten aan ons door.

Resultaten en Advies

Tot slot worden deze resultaten door ons bekeken en met u besproken. Hieruit volgt ons advies. Om snel en efficiënt aan de slag te kunnen gaan, willen wij de intakeprocedure binnen een week afronden.

Kosten

Aan de niveautest Frans zijn kosten verbonden. Koop de niveautest los in de webshop of neem 10 lessen en krijg de niveautest gratis!

Niveautest kopen


Bekijk het lesaanbod