Cursus telefoneren in het Frans

SylviaFrans lerenLeave a Comment

telefoneren naar Frankrijk

Naar aanleiding van mijn mededeling dat er binnenkort een cursus telefoneren start, kreeg ik van verschillende kanten de vraag om dit uitgebreider toe te lichten. Graag! De cursus telefoneren in het FRans is speciaal bedoeld voor (directie)secretaresses, managementassistenten en medewerkers (commerciële) binnendienst. Je leert het Frans voor aan de telefoon: standaardzinnen worden nagespeeld in rollenspellen en ook wordt er veel geluisterd naar authentiek materiaal.

Onderwerpen die behandeld worden zijn o.a.: een telefonische boodschap begrijpen, iemand doorverbinden, telefoonnummers en adresgegevens opvragen. Je oefent met de woorden van de dagen, de maanden en kloktijden. Natuurlijk wordt de grammatica niet overgeslagen, maar alleen daar waar het nodig is. Je krijgt bijvoorbeeld uitleg over de vraagwoorden en de toekomende tijd.

Aanvullende informatie

Het gaat om 10 lessen van 45 minuten, die in overleg 1 à 2x per week plaatsvinden. Het is wel de bedoeling dat je er thuis ook iets aan doet. Jouw startniveau kan brugklas-Frans zijn. Ik streef naar maximaal 5 deelnemers. Een uitgebreide lesmap met al het materiaal, overzichtelijke grammatica, een lijst met telefoonzinnen en extra links is bij deze cursus inbegrepen. De prijs: € 249,75 per persoon exclusief BTW, maar dus wel inclusief lesmateriaal.

Meld je hier aan onder vermelding van Cursus Telefoneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *