Franse zinnen leren kan slimmer

SylviaFrans leren, Franse woordjes, TipsLeave a Comment

Kies de goede Franse zin

Leer nooit zo maar een aantal Franse zinnen, maar bedenk in welke situatie(s) je welke Franse zin nodig hebt. Schrijf deze zinnen in het Nederlands op en zoek de vertaling erbij. Maak hier kaartjes van. Een stevig kaartje met een handig formaat is te koop in de kantoorboekhandel en is echt niet duur. Om nu jouw Franse zinnen te leren, schrijf je op de ene kant de Franse zin en op de andere kant de Nederlandse zin. Lees deze kaartjes hardop aan jezelf voor. Doe dit 3x per dag, slechts 1x voorlezen aan jezelf.

Er is niet veel tijd nodig om Franse zinnen te leren

Het kost weinig tijd als je de kaartjes eenmaal geschreven hebt. Schrijf de kaartjes wel zelf, anders werkt het niet. Nu komt het alleen nog aan op discipline en volharding, want ook om Franse zinnen te leren heb je dat nodig. Wilt u weten of uw vertaling klopt, wilt u de uitspraak oefenen of meer Frans leren voor op vakantie of voor uw beroep, neem dan contact op.

Franse zinnen leren voor op het werk

Op je werk kom je natuurlijk hele andere zinnen tegen. Kun je ze niet gelijk bedenken, geen nood. Maak alvast een Word-bestand en plaats dit document op je bureaublad. Na een dagje werken heb je ongetwijfeld veel Nederlandse zinnen verzameld en in je Franse-zinnen-leren document gezet. Vertaal ze zo snel mogelijk zodat je de zinnetjes direct en snel bij de hand hebt. Door het dagelijks gebruik zul je de Franse zinnen snel leren.

Meer tips en interessante links

Wil je meer tips, interessante links en gratis apps ontvangen, vraag dan om het gratis E-book.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *