Gratis Frans leren

SylviaFrans leren, Franse les, TipsLeave a Comment

gratis

Regelmatig kom ik berichten tegen, bijvoorbeeld op linkedin of in de vakcommunity van digischool, waarin links gegeven worden om gratis Frans te leren. Vandaag wil ik zo’n link met jullie delen. De sites, programma’s en app’s die er genoemd zijn, ken ik echt niet allemaal. Eerlijk gezegd: ik gebruik ze niet in mijn Franse lessen. Dat komt natuurlijk omdat deze “tools” er op gericht zijn om in je eentje mee te werken. Wanneer mensen bij mij komen, zijn we samen bezig. Of zoals dat tegenwoordig zo mooi heet: interactief. En natuurlijk krijgen mijn cursisten ook tips voor verbeteringen. Deze twee dingen vind je doorgaans niet in een app. Maar als het voor jou voldoet, prima.

Gratis Frans leren

De meesten van deze zeventien links zijn gratis. Voor sommigen moet je betalen. Per link staan er voor- en nadelen, en waarvoor je ze het beste kunt gebruiken. Een korte blog deze keer, maar ik denk dat jullie er wel heel blij mee zullen zijn. Ik zal jullie niet te lang laten wachten op nieuw nieuws.

Klik hier voor de 17 sites om Frans te leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *