Nieuwe plannen voor 2018

SylviaFrankrijk, Frans leren, Franse les, Tips, Zakelijk FransLeave a Comment

professionele lesruimte Franse les

Ook ik werd helemaal gestimuleerd door het nieuwe jaar. En wel drie nieuwe plannen kwamen er in mij op. Een nieuwe lesruimte, een cursus Frans organiseren in Frankrijk zelf en een verhuispakket. Wat dat allemaal inhoudt en hoe ver ik al ben met het realiseren van al deze plannen, lees je hier.

Een nieuwe lesruimte

Ik had toch al een tijdje de behoefte aan een nieuwe professionele lesruimte. Dus eens gekeken hoe ik dat kon verwezenlijken. Het kostte wat werk. Ik mocht twee van mijn favoriete bezigheden doen (maar niet heus): opruimen en weggooien en toen was het zover. Een fijne rustige ruimte waar ik nu mijn (zakelijke) cursisten Frans met veel plezier ontvang. Gratis parkeren natuurlijk en met routebeschrijving!

professionele lesruimte Franse les

Lesruimte voor (zakelijke) taaltrainingen.

Frans leren en vakantie houden

Leek me toch zo’n goed plan. Dus eens nagedacht wie ik ken in Frankrijk en wie daar gelegenheid voor heeft. Ik ben bezig met een tweetal locaties. Een daarvan is al zeker. Het wachten is op de uitkomst van het overleg met de mensen van de tweede locatie. Dan zal ik deze twee vakantiecursussen Frans op locatie onmiddellijk op mijn pagina Cursusaanbod zetten. En natuurlijk via allerlei social media bekend maken. De opzet is als volgt. Dag 1 is de aankomstdag, vervolgens zijn er 5 dagen les en de laatste dag is de vertrekdag. Op de dagen dat er les gegeven wordt, krijg je drie uur les in de morgen. De niveaus worden vooraf bij inschrijving bepaald en ook nog eens getest aan het begin van de cursus. ’s Middags ben je dus helemaal vrij om te doen wat je wilt. Zelf met de lesstof aan de gang gaan of lekker erop uit trekken. Jullie weten dat ik het een mooie uitdaging vind om op maat iets te organiseren, dus als je als bedrijf dit ook wilt, kan ik het materiaal speciaal voor jouw bedrijf aanpassen. Neem dan ook vooral contact met op.

Een verhuispakket

Of is het beter om emigratiepakket, immigratiepakket, tweede huispakket, vakantiewoningpakket te zeggen. Ik ben er nog niet uit, hoe ik dat het beste kan noemen. Maar in ieder geval, als ik kijk naar programma’s als Ik Vertrek, dan denk ik dat een beetje (of wat meer) hulp best gewenst zou zijn. Ik vraag me dan ook af, waar loop je tegen aan als je naar Frankrijk gaat. Ook jullie hulp is hierbij welkom. Waar zijn jullie tegenaan gelopen / waar lopen jullie tegenaan? Wat kan ik bieden? En wat kunnen de tolk en de vertaler bieden waarmee ik samenwerk?

Ik ben heel benieuwd hoe jullie tegen mijn nieuwe plannen aan kijken. Laat het me vooral weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *