Prijsvraag en Franse boeken in de shop

SylviaFrankrijk, Frans leren, Franse weetjes, TipsLeave a Comment

De boekenshop is uitgebreid! Om dit te vieren, gaat er a.s. vrijdag 8 mei 2015 een prijsvraag van start. Het idee is simpel. Lees mijn wekelijkse blog en vertel me hoeveel “Franse woorden” daar in staan. Je kunt iedere week mee doen. Een keer per maand wordt onder de goede inzenders een boek verloot. De volgende blog gaat over bruggen.

De Franse boekenshop

De shop is uitgebreid. In de categorie boeken vind je nu ook boeken over de cultuur en de geschiedenis van Frankrijk, reisgidsen, kookboeken, de Franse revolutie, een schilder en wijn.

Binnenkort komen er nog meer leuke, grappige, interessante boeken in de shop. Over Parijs, Montmartre, Franse filosofen, nog meer reisgidsen en nog meer wijn, Frans leren met Suske en Wiske, Franse uitdrukkingen en gezegden, en hoe het leven op het Franse platteland is. Ik heb ze al vast uitgezocht voor jou zodat jij niet meer hoeft te zoeken. Alle boeken zijn in het Nederlands geschreven of naar het Nederlands vertaald. Op die manier kun je volop genieten van al het moois.

In de nieuwe uitgebreide boekenshop vind je boeken vanaf 3,90 euro tot 49,00 euro. De prijzen in de shop zijn vermeld zonder die 6 % BTW, maar ik garandeer je dat de boeken net zo scherp geprijsd zijn als ergens anders. Iedereen kan er dus wel iets naar zijn smaak vinden. Ook staan er nieuwe en tweedehandsboeken in. Help je mij om de shop actueel te houden? Als een (tweedehands) boek niet meer leverbaar is, laat je het dan aan mij weten? Veel plezier met rondsnuffelen in de shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *