En de winnaar is…..

SylviaFrans leren, Franse les, Franse woordjes, TipsLeave a Comment

meer sjans met frans marion everink

Wat leuk als je iemand blij kunt maken. Het boek is onderweg naar Saphia. Zij haalde de 28 woorden uit de laatste blog en won daarmee het boek. Had jij ze niet herkend? Lees het nog eens rustig door. En niet boos worden als jij ergens anders over denkt dan ik. Bedankt allemaal voor jullie enthousiaste deelname.

 

Dineren in een chique restaurant

Dat heeft nog heel wat voeten in aarde. Hoe maak je je keuze? Ga je af op mooie namen als Bistro du Moulin of Chez Marie-Antoinette. Kijk je naar het interieur met het pas gerepareerde stucwerk of naar de buitenkant. Lees je eerst het menu met de Coquilles Saint-Jacques of wordt het toch een simpele quiche. Surf je op het internet en zoek je op welke maître er als chef-kok de scepter zwaait. Ga je af op promotiefilmpjes waarin je fantastische etalages ziet die volgepropt zijn met de meest gecompliceerde desserts? Hoe dan ook: realiseer je dat uit eten gaan in een chique restaurant nooit gratis is, maar als je er iets voor over hebt, wordt het vast en zeker een feest.

 

Niet gewonnen en wil je toch een “Frans boek” in de Nederlandse taal hebben. Over de Franse taal, over Frankrijk of gewoon over iets Frans. Je kunt het natuurlijk altijd bestellen in de shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *