Gratis Webinars en ondernemerscafé Uden

SylviaFrans leren, Franse les, Spelling en Grammatica, Tips2 Comments

Afgelopen dinsdag 7 april was er een ondernemerscafé in Uden met als thema free publicity. Als rechtgeaarde Nederlander wilde ik daar wel naar toe, want ja, als het gratis is, dan sta ook ik natuurlijk vooraan. Georganiseerd door Startersmarktplaats en uitstekend verzorgd. Ik zou zeggen houd de site en aankondigingen in de gaten voor toekomstige evenementen. Maar wat was er eigenlijk te doen afgelopen dinsdag?

Bekende namen

BNR Nieuwsradio maakte er opnamen onder de bezielende leiding van Maarten Bouwhuis. Startpunt was de stelling dat je als beginnende ondernemer eenmaal per week moest overleggen met een ervaren ondernemer. Wil je weten wat het panel en de aanwezige ondernemers via de interruptie microfoon daarover te zeggen hadden, luister dan de uitzending terug.

Meike de Jong fungeerde als avondvoorzitter. Zij praatte de verschillende onderdelen van het programma aan elkaar, maar liet ook ons ondernemers aan het woord. Door haar opbouwende manier van interviewen konden we van elkaar leren.

Jan Willem Alphenaar nam ons mee in de wereld van vooral social media, blogs en webinars. Gelukkig deed ik al een aantal van de dingen die hij ons als tip mee gaf, maar kijk zelf maar eens wat er voor jou bij zit: geef in je blogs antwoord op de 30 meest gestelde vragen, probeer gastblogger te worden op niche-platforms, speel in op een latente behoefte en geef gratis webinars. Maar vooral: zorg voor een goede mond-tot-mond reclame.

Gratis Webinars

Nou, die komen er dus. Ik zal de aankondigingen ook aan mijn zakelijke contacten, vrienden en familie mailen. Ik zal het op mijn FB, Twitter en linkedin-groepen plaatsen. Hieronder de première (mooi Frans woord trouwens).

Aanmelden via het contactformulier. De webinars vinden plaats via Skype.

20 april
19.00 – 19.45 uur Examentraining Lezen
Voor vmbo, havo en vwo
Dit webinar is bedoeld voor leerlingen. Maar ook voor docenten die willen weten wat mijn aanpak is.
We gaan in dit webinar uit van een havo-examentekst, niveau ** sterren.

21 april
19.00 – 19.45 uur Frans leren spreken
Voor iedereen die (beter) Frans wil leren spreken. Ik heb als thema voor dit webinar gekozen “het reserveren van een camping”.

21 april
20.00 – 20.45 uur Grammatica
Voor iedereen die meer wil weten over het bijvoeglijk naamwoord, rode in de rode auto. De overeenkomst en de plaats ten opzichte van het zelfstandig naamwoord (auto, in: de rode auto) komen aan bod. Met handige toepassingen en oefeningen.

28 april
19.00 – 19.45 uur Examentraining Lezen
Voor vmbo, havo en vwo
Dit webinar is bedoeld voor leerlingen. Maar ook voor docenten die willen weten wat mijn aanpak is.
We gaan in dit webinar uit van een vmbo-examentekst, niveau *** sterren.

28 april
20.00 – 20.45 uur Frans leren spreken
Voor iedereen die (beter) Frans wil leren spreken. Ik heb als thema voor dit webinar gekozen voor “een (zakelijke) afspraak maken”.

11 mei
19.00 – 19.45 uur Grammatica
Voor iedereen die meer wil weten over het bezittelijk voornaamwoord, mijn in: mijn jas. De overeenkomst met het zelfstandig naamwoord (jas, in: mijn jas) en de valkuilen komen aan bod. Met handige toepassingen en oefeningen.

11 mei
20.00 – 20.45 uur Frans leren spreken
Voor iedereen die (beter) Frans wil leren spreken. Ik heb als thema voor dit webinar gekozen voor “boodschappen doen”.

2 Comments on “Gratis Webinars en ondernemerscafé Uden”

  1. sorry, ik had er niet bijgezet waarvoor. Het gaat om de lezing van vanavond 20 april over Franse examentraining.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *